Restauranger i San Vito Chietino

I charmiga San Vito Chietino finns flera härliga matställen. Här är några av våra bästa tips och rekommendationer.

Copa de Dora

På denna lilla glassbar äter du den bästa Italienska glassen. Italienarna har det som söndagsnöje att åka  hit och äta glass på just denna glassbar. Förbered dig på köer – den är populär!
Läs mer på TripAdvisor


Vento di Scirocco

När du är i San Vito får du inte missa att äta på en Trabocco. Menyn är för det mesta till 100% baserad på havets läckerheter. Vento di Scirocco är den närmaste Traboccon och ligger på piren i San Vito Chietino.
Boka bord en varm sommarkväll vid 8-tiden och njut av att sitta och äta en rad olika rätter medan det sakta mörknar över Medelhavet och kusten. Ät gärna en meny! Mycket god och prisvärd mat.
Läs mer på TripAdvisor.

Fuoco 26

Gillar du att äta kött är denna restaurang ett tips att besöka. Restaurangen ligger en bit utanför staden och du tar dig lättast dit med bil. Den ligger efter smal och krokig väg som nog skulle behöva restaureras. Köttet är från gården och grillas över en öppen eld på en utomhus grill. Beställ gärna en grillmeny om ni är hungriga, då kommer det in fat på fat med olika kötträtter. Vi var där med bland annat fem stycken tränande sjuttonåriga killar. De blev mycket mätta och orkade inte äta upp allt ☺
Prisvärt! Sommartid är den mycket populär så boka bord i förväg.
Läs mer på TripAdvisor


 

Våra boenden

Vi har två boenden i San Vito Chietino vid den vackra huvudgatan i gamla delen av byn (centro storico). En lägenhet och ett s.k. Town House som är under renovering. I dagsläget är det därför endast möjligt att hyra lägenheten. Klicka för att läsa mer och boka.

Lägenhet för 2-4 personer

Helt nyrenoverad och mycket fräsch lägenhet om 55 kvm i gatuplanet.